Skiferielængsel

Skiferielængsel

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Når jeg kigger ud af vinduet er der hvidt. Vinter med sne og kulde er endelig kommet, men også allerede på vej væk igen. Og når jeg browser igennem min feed på facebook og instagram, er der igen masser af sne – og mennesker på skiferie. Og jeg er bare så misundelig. Det er nu 4 år siden jeg sidst har været på skiferie. Eller mere specifikt, 4 år siden jeg har stået på ski. I den periode har jeg nemlig haft baby i maven eller baby på armen – sidste år faktisk begge dele – som har gjort at skiene ikke kom på fødderne de år. Og jeg længes virkelig efter at spænde støvlerne og suse ned af pisterne med enten et board eller et par ski spændt fast på fødderne.

For Kim og jeg, er skiferie noget af det bedste, og vi siger begge at vi vil prioritere sne over sol og strand, hvis vi skal vælge mellem de to. De sidste par år, har solen dog vundet, men fremover ønsker vi at vores børn skal opleve skiferiens glæder og forhåbentlig få samme passion for sne, bjerge og skihygge som vi har.

Så beslutningen er taget: næste år er det skiferie der er på programmet! Hvor og hvordan ved vi ikke, men vi skal afsted. Basta. Og jeg glæder mig allerede. Viggo vil selvfølgelig ikke komme på ski næste år, og Molly vil være absolut nybegynder, så det vil selvfølgelig være en helt anden form for skiferie end den vi er vant til. Men det er helt ok, for vi skal afsted som familie med de glæder og begrænsninger det nu engang giver. Og det bliver fantastisk, for vi får lov til at give vores børn en fantastisk oplevelse. Så nu kigger jeg på alle andres skiferiebilleder og suger den gode energi til mig, mens jeg glæder mig som et lille barn til det bliver min tur. Næste år!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Skriv et svar