Tag mig så sammen!

Tag mig så sammen!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Jeg har altid været overvægtig, og kommer, til en vis grad, nok altid til at være det. Men nu er jeg gået hen og blevet tyk. For tyk. Og jeg er så træt af mig selv og ked af det. Under min graviditet var jeg endnu en gang del af projekt sund mor på Herlev hospital og jeg var skidegod og tog kun 6 kg på frem til fødslen. Men så kom Viggo ud, og jeg faldt endnu engang i. Som jeg har skrevet om tidligere, var især efteråret sidste år en presset tid for mig, og når jeg er presset så reagerer min krop og hjerne ikke optimalt. Jeg har ikke rigtig lyst til at spise almindelig mad, men jeg craver slik, kage, lyst brød, sodavand, take-away osv. Og jeg har ikke kræfterne til at stå imod. Og Kim kommer desværre også hurtigt med på den vogn. Så mens vi sørger for vores børn lever så sundt som muligt, så fylder vi os selv med de værste (og lækreste) ting og sager. Og det ses tydeligt på vægten nu.

Jeg er nået dertil, hvor jeg ikke orker at kigge i spejlet, og jeg håber i al hemmelighed at vinteren kan fortsætte lidt endnu, så jeg kan gemme mig under tykke løse trøjer, der skjuler de voksende deller. Det gør mig ked af det, at jeg ser sådan ud, men mest af alt at jeg har sluppet kontrollen. At jeg har ladet stå til. Netop som jeg sidder og skriver dette, bruger min hjerne energi på at huske om der mon er gemt noget lækkert et sted i huset. Det er der ikke, for nu skal det være nok! Nu skal der ske ændringer, først og fremmest, så jeg kan få mere energi, men også så jeg kan få det godt med mig selv, og være et forbillede for mine børn. Jeg skal være sund og have overskud til alle de ting, jeg gerne vil lave sammen med familien og for mig selv.

Som sagt tidligere, så kommer jeg nok altid til at være lidt overvægtig. Det har jeg (næsten) affundet mig med. Jeg er vild med chokolade og kage, og jeg vil ikke opgive det 100%. Men jeg skal spise meget mindre af det, og så skal der flere grøntsager og mere motion ind. Og det skal være regelmæssigt og vedholdende. Og jeg vil det SÅ meget, for det er mega hårdt at gå rundt og have det så skidt med sig selv hele tiden.

Lige nu er der halvanden uge til vi flytter, så der er rod både i huset og i mit hoved, og netop det gør det svært for mig at være standhaftig. Men der kommer alligevel til at ske nogle ændringer allerede nu. Jeg, eller faktisk vi, skal have fundet ud af hvad der fungerer for os, for at vi får en sundere hverdag og mindre fedt på kroppen. Og så skal vi simpelthen gøre det.

Jeg ved vi kan. Jeg kommer ikke ind på specifikke detaljer lige nu, men jeg håber at jeg kommer til at give en positiv update i ny og næ, og at jeg snart kan passe yndlingsbukserne igen. Det kunne jo være fedt rent faktisk at glæde sig til at finde sommertøjet frem….

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Skriv et svar