Magiske Molly – min lille store børnehavepige

Magiske Molly – min lille store børnehavepige

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Her er Molly. Hun er 2 ½ og er lige startet i børnehave. Hun skulle egentlig først starte om 4 måneder, rent aldersmæssigt, men børnehaven og kommunen har givet hende lov til at starte tidligere, for at slippe for at starte vores fynske eventyr med 4 måneder hos en dagplejer. Det er vi taknemmelige for.

Jeg skal indrømme, at jeg har været nervøs for Mollys opstart. Selvom hun i en periode har været den ”store” hos sin dagplejemor, og hun har talt om børnehave i meget lang tid, så havde vi en hård opstart i dagplejen og jeg var nervøs for at den skulle gentage sig.

Men jeg er simpelthen så sindssygt stolt af min lille store børnehavepige. På trods af at hun er yngre og mindre end de andre børn, så har hun været så sej til at starte op. Hun ELSKER at komme i børnehave og har ikke grædt eller brokket en eneste gang når hun er blevet afleveret. Faktisk tog det kun halvanden dag med mor og far som støtte før hun var alene i børnehaven hele dagen. Hun sover når hun skal og sidder stille og spiser sin madpakke. Og hun vil ikke med hjem når vi kommer og henter hende. Det er dæleme sejt gået af sådan en lille pige.

IMG_1157

Jeg tror vi skal være meget glade for det opstartstidspunkt vi har haft. Alle de store børn startede i forårs SFO måneden før Molly kom, så det har givet lidt ekstra ro. Børnehaven har nogle fantastiske pædagoger, der har været en stor del af Mollys opstartssucces, og som giver hende tryghed og støtte når hun har brug for det.

Jeg ved godt, at der nok kan komme en reaktion fra hende på et tidspunkt, og selvfølgelig vil der være dage hvor hun ikke vil afsted.

Men mit stolte moderhjerte vil lige nu gerne have lov til at rose og prale lidt at den lille, udadvendte pige, der bare tager imod udfordringen med åbne arme. Hun er sej og hun er min! Altså hun er vores. Vores seje lille børnehavefims.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Skriv et svar