I’ll be back – soon…

I’ll be back – soon…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Nå min intention om at få skrevet en masse indlæg om vores Balitur samt at dele billeder, blev ikke til så meget. Måske kommer det.

Jeg har heller ikke fået skrevet i løbet af den sidste tid af min graviditet. Det er ikke mangel på lyst, men nok nærmere mangel på overskud. Især afslutningen af forholdet til min arbejdsplads har været svær og krævet en del bearbejdelse fra min side, som jeg har fokuseret på, samtidig med jeg har bagt en lille baby i min mave.

Men nu er vi ude på den anden side og jeg er klar til at blogge igen. I hvert faldt mentalt. Indlæg og ideer står i kø i mit hoved og jeg har masser af ting jeg gerne vil have ned på “papir”. Og det skal nok komme. Jeg håber det bliver snart. Men jeg har også en lille bitte lillebror, der skal passes og plejes, mades og skiftes og især kysses og krammes. Og det tager tid. Der er en ny mødregruppe med søde mammas jeg skal bruge tid sammen med, og i løbet af denne barsel, håber jeg generelt at komme lidt mere ud af huset, gå ture, drikke kaffe, høre lydbøger, træne lidt osv. osv. Og ja så er et gammelt hus og en stor have jo heller ikke noget der bare passer sig selv, så jeg har nogle hyggelige projekter, der skal klares. Så ja min barsels to-do liste er lang og fyldt med gode ting. Så blogindlægs-skrivning må så komme, når der bliver nogle ledige stunder ind imellem, hvor lillebror sover, og jeg hverken ordner vasketøj eller støvsuger 🙂

Men følg med, det skal nok blive godt….

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Skriv et svar