And we’re back…

And we’re back…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Så er der ved at være gang i skriverierne igen (hurra!).

Jeg må indrømme, at jeg efter ca. 9 måneder som hjemmegående til tider kan kede mig lidt. Og blive lettere frustreret over hvor lidt jeg når, hvor mange af de ting jeg laver, der er kedelige, og hvor forholdsvis lidt Viggo bidrager med til en spændende hverdag. Jeg elsker den lækre lille fyr til månen og tilbage igen, og hans dejlige smil smelter mit hjerte. Men han sover altså også ret meget og han ligger også og laver babylyde, der selvom de er charmerende, ikke giver meget igen på den intellektuelle konto. Og selvom det sikkert er en dødssynd for mødre at sige det, så kan jeg nogle morgener faktisk godt blive lidt misundelig på Kim, når han kører på arbejde. Om ikke andet, så på hans frokost i kantinen.

Så for at jeg ikke skal gå død i det her barsel (som jeg altså også nyder!!) så har jeg besluttet mig for at give bloggen her lidt opmærksomhed igen. Jeg har masser på hjerte, og flere indlæg er allerede skrevet i mit hovede, nu skal de bare ned på det elektroniske papir. Så hold fast – der er tanker og fortællinger på vej. Og jeg håber så meget at de fortsætter med at komme.

Følg med hvis du har lyst – for de meget engagerede, er det endda muligt at få besked fra bloglovin’ hver gang jeg bedriver mig ud i nogle nye skriverier ->

(og ja for én der faktisk er ret så meget grammatik- og kommanørd, så er både tegnsætning og korrekt skriftssprog ikke altid en prioritet når jeg blogger. Her flyver tankerne rundt i mit hoved, og det er med at få dem hurtigt ned på papir, når jeg fanger dem. Bær over med det, for jeg har ikke tid til at være min egen korrekturlæser for tiden…)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Skriv et svar