Om os

Om os

Velkommen til familien Orloff Christensen

Om os
Familien OC er en lille familie, der lige nu er midt i et stort eventyr: huset i Rødovre skal skiftes ud med en landejendom på Nordfyn og motorvejen i baghaven bliver erstattet af en stor mark med egen lille skov og å. Vi skal væk fra et hus med mange projekter, til et liv med mere tid og overskud til at være sammen som familie og bruge en masse tid udenfor. Vi er ikke ude på at følge i bonderøvens fodspor, men vi håber at kunne være lidt mere selvforsynende med frugt og grønt, samt æg og honning. Mange spændende udfordringer venter os, når vi begiver os ud på denne fantastiske rejse.

Her får du lige en kort intro til hvem vi er.

Kim er 37 og uddannet IT ingeniør. Han arbejder til dagligt som BI forretningsudvikler. Kim er kokken i familien OC, og han hygger sig i køkkenet med at kreere dejlige måltider både til hverdag og fest – en passion han håber at give videre til børnene. I sin fritid bruger Kim tid på vennerne, computerspil, løb og så er hans store interesse at bygge sine egne droner.

Line er 36 og uddannet Master i Corporate Communication in an International Perspective. Hun er pt på barsel, men arbejder ellers som HR konsulent. Line kan godt lide at løbe og træne. Hun synes boligindretning er spændende, og er også ved at få øjnene op for havelivets glæder. Hun håber derfor at udvikle mere grønne fingre.  De nyeste skud på stammen er strik og hækling, hvor hun er på begynderstadiet, men har mange forventninger til kommende projekter.

Molly er født i september 2015. Hun er en kærlig og omsorgsfuld lille pige, der dog også har fået en god portion stædighed i blodet, her hvor selvstædighedsalderen rigtig gør sit indtog. Molly kan godt lide at læse bøger, bygge legotårne, lege med dukker og at være ude. Hun ska snart starte i børnehave hvilket hun glæder sig til, fordi hun er en stor pige.

Viggo er fra Juni 2017. Han er en blid og mild lille basse, der er storleverandør af smil og grin. Han gider ikke aktiviteter der er langsomme eller stillesiddende, og hans største passioner for tiden er at rejse sig op ad alting samt at putte alt hvad han finder i munden. Viggo skal starte i dagpleje lige om lidt.

Vores historie

I 2013 mødte vi hinanden for første gang, og det viste sig at været et rigtig godt match. Herefter fulgte 2014, der bød på det vildeste impulskøb af hus i Islev og et helt fantastisk bryllup, som vi sent vil glemme. I 2015 kom Molly til og gjorde os til en rigtig lille familie. I 2016 fandt vi ud af at Viggo var på vej og i 2017 kom han ud og fuldendte vores familie. Det var også i 2017 at den vildeste beslutning om slag af hus og flytning til Fyn blev taget, og i 2018 gør vi det vi har drømt om: vi flytter til Fyn, får mere plads og luft omkring os. Vi keder os sjældent i vores familie og vi glæder os til mange eventyr sammen.

Se vores tidslinje her (klik på billedet for større format):

Vores liv i tegninger
Vores liv i tegninger

 

Tidslinjen er oprindeligt lavet til vores bryllupsinvitationer, og blev udvidet med Mollys ankomst. En opdateret version er snart på vej 🙂

Snart er Lines barsel slut og det bliver igen hverdag i vores lille familie. Og det er faktisk ikke helt tosset. Og med hverdagen følger så denne blog.

Bloggen har ikke et bestemt tema eller publikum, men som Kim skrev, da han oprettede siden, er det bloggen for vores fremtid. Sammen. Og måske skriver vi lige så meget for os selv som for andre. Men vi deler gerne, så hvis du har lyst og ikke synes vi er alt for kedelige, kan du her følge lidt med i vores liv, hverdagstanker, madoplevelser, husprojekter og forhåbentlig en masse gode oplevelser.

Bær over med os

Selvom især et af medlemmer i denne familie går ret meget op i det dér med kommunikation og grammatik, så kan vi garantere, at der vil være både stave- og kommafejl at finde i flere indlæg. For nogle gange går det lidt hurtigt, når vi skriver, og der bruges ikke specielt store mængder af tid på korrektur. Og det lever vi helt fint med, for bloggen handler om at fortælle og få det vi har på hjerte og på sinde ned på digitalt papir….

Har du kommentarer, tanker eller har du bare lyst til at sige hej, er du mere en velkommen til at kommentere på vores indlæg. Vi gør vores bedste for at besvare alle kommentarer.