Om os

Om os

Velkommen til familien Orloff Christensen

Om os

IMG_0634Kim er 35 og uddannet IT ingeniør. Han arbejder til dagligt som BI forretningsudvikler i en stor dansk virksomhed. Kim er kokken i familien OC, og han hygger sig i køkkenet med at kreere dejlige måltider både til hverdag og fest – en hobby han håber at give videre til Molly. I sin fritid bruger Kim tid på vennerne, computerspil, løb og så er hans store interesse at bygge sine egne droner.

 

IMG_4387Line er 34 og uddannet Master i Corporate Communication in an International Perspective. Hun er pt på barsel, men arbejder ellers som HR konsulent i en stor international virksomhed. Line kan godt lide at løbe og træne, og prøver pt at komme i form til et mini-tri, samt længere løbeture. Som eksil-fynbo, nyder hun også turene over Storebæltsbroen for at besøge familien derovre. Line synes boligindretning er spændende, og har masser af projekter på tegnebrættet i vores gamlehus. De nyeste skud på stammen er, at hun gerne vil lære at strikke og hækle. Følg med og se om det lykkes.

IMG_0652Molly er født i september 2015. Hun er en nem og glad baby, der dagligt smelter sine forældres hjerter. Hendes store interesser er at sove, spytte, rulle og at putte ting i munden – især sine egne hænder. Og så fører hun mange meget interessante samtaler, som kun hun forstår. Molly er også vild med svømning, gymnastik og tiden sammen med sine legekammarater.

 

Hele familien Orloff Christensen er vilde med at bo i vores skønne hus, som sikrer, at vi har projekter i de næste mange år. Vi elsker at rejse, og har begge rejst meget – både hver for sig og sammen. Vi glæder os til at kunne tage Molly med ud i verden og give hende en masse oplevelser. Vi elsker hverdagen sammen som en familie, og den tid vi bruger sammen med de gode mennesker der er i vores liv. Vi er spændte på hvad fremtiden bringer for vores lille familie.

Vores historie

I 2013 mødte vi hinanden for første gang, og det viste sig at været et rigtig godt match. Herefter fulgte et helt fantastisk 2014, der bød på det vildeste impulskøb af hus i Islev og et helt fantastisk bryllup, som vi sent vil glemme. Det slår dog ikke 2015, hvor vi fik den store ære af at blive forældre til den skønne lille Molly.

Se vores tidslinje her (klik på billedet for større format):

Vores liv i tegninger
Vores liv i tegninger

 

Tidslinjen er oprindeligt lavet til vores bryllupsinvitationer, og er nu blevet udvidet i takt med at vores familie også er blevet større :-)

Nu er det blevet hverdag i vores lille familie. Og det er faktisk ikke helt tosset. Og med hverdagen følger så en blog.

Denne blog har ikke et bestemt tema eller publikum, men som Kim skrev, da han oprettede siden, er det bloggen for vores fremtid. Sammen. Og måske skriver vi lige så meget for os selv som for andre. Men vi deler gerne, så hvis du har lyst og ikke synes vi er alt for kedelige, kan du her følge lidt med i vores liv, hverdagstanker, madoplevelser, husprojekter, familieforøgelse og forhåbentlig en masse gode oplevelser.

Bær over med os

Selvom især et af medlemmer i denne familie går ret meget op i det der med kommunikation og grammatik, så kan vi garantere, at der vil være både stave- og kommafejl at finde i flere indlæg. For nogle gange går det lidt hurtigt, når vi skriver, og der bruges ikke specielt store mængder af tid på korrektur. Og det lever vi helt fint med, for bloggen handler om at fortælle og få det vi har på hjerte og på sinde “ned på papir”….

Har du kommentarer, tanker eller har du bare lyst til at sige hej, er du mere en velkommen til at kommentere på vores indlæg. Vi gør vores bedste for at besvare alle kommentarer.