Velkommen

Nyt år – ny blog

Så er det 2019 og hverdag igen – eller næsten hverdag for mig, for jeg har tilladt mig at holde fri på årets første arbejdsdag. Børnene er afleveret og Kim er sendt spændt afsted til første arbejdsdag på nyt, fedt job. Og jeg skal have en dag for mig selv, som er dejlig tiltrængt efter en juleferie med fokus på børn, mad, familie, hygge og selvfølgelig også den ”smule” stress der følger med, når man har gæster i hjemmet og en masse man gerne vil nå. Nå, men i dag har jeg fri, og selvom der er en del praktiske ting på programmet, så er det også i dag, at jeg skal have gang i bloggen igen.

I november blev vores hjemmeside – til vores store overraskelse – hacket og alt er slettet. 4 års skriverier og en form for dagbog for vores lille familie er forsvundet. Kim har en datafil, som måske kan gendannes og få mine tekster og tanker igen, men det er ikke nemt og indtil det forhåbentlig lykkes, så starter jeg på ny med bloggen.

Den får nyt look og nyt navn (og bedre backup). Adressen forbliver den samme, men jeg synes at Line på landeter lidt mere fængende og en smule hyggeligere navn for en blog, end blot vores efternavne. Udseendet er, som du kan se, et igangværende projekt Jeg skal have fundet et WP tema, der har det udtryk, jeg ser for mig, inde i mit hoved når jeg drømmer om den her blog. Jeg har noget med skrifttyper og farver der skal være rolige og fine. Og jeg skal helst have de menuer og funktioner jeg drømmer om. Jeg arbejder på sagen og selvom jeg stadig er en rookie i WP land, så begynder det så småt at ligne noget. Vær tålmodig på det punkt, det skal nok blive fint.

Indhold og tema på bloggen er det samme: vores familie, hverdag, livet på landet, oplevelser, tanker og eventyr. Alt godt fra os i en god overskuelig virtuel buffet. Så værs’go at tage for dig at retterne 🙂

Leave a Reply