Alt Ordner Sig

I mange år har jeg levet (eller forsøgt på at leve) livet i troen på at alt ordner sig. Når tingene ikke er gået min vej, så har jeg inderst inde troet på at det nok skulle blive godt, på den ene eller anden måde. Det blev derfor mit motto, som jeg først holdt inde i mig selv, men på den seneste tid er jeg begyndt at sige det højt – rigtig højt. Så nu er det også blevet navnet på min virksomhed – en virksomhed jeg har startet i april 2022, men som jeg nok har drømt om længe, uden rigtig at kunne sætte ord på det. Men som man kan læse i nogle af mine indlæg, så har jeg nu fundet frem til den drøm for mit arbejdsliv, og jeg har fulgt den. Jeg har gjort noget ved det, og nu er jeg helt officielt selvstændig.

Min virksomhed hedder Alt Ordner Sig. Det er det navn mit cvr nummer er registreret under og jeg er så glad for at jeg valgte at følge min mavefornemmelse og gå med det navn. Men samtidig er der også lidt forvirring eller kaos i det, for virksomheden Alt Ordner Sig består nemlig af to underliggende aktiviteter; Først min helt nye virksomhed, hvor jeg tilbyder HR konsulentydelser til små og mellemstore virksomheder under navnet Line Orloff HR. Jeg tror på at god basis HR som ordentlige processer, personalehåndbog, rekruttering, onboarding, personalegoder mv. er et stærkt værktøj i forhold til tiltrækning og fastholdes af medarbejdere, og det er det jeg brænder for at hjælpe virksomheder med at få styr på. Og sekundært min havebusiness, Orloffhave, som jeg startede sidste år, hvor jeg dyrker bæredygtige, giftfri grøntsager og blomster som sælges lokalt sammen med honning fra egen bigård i vores vejbod eller via bestilling.

Det kan umiddelbart virke som et finurligt match, men for mig giver det rigtig god mening, for jeg bliver glad når jeg ser ting gro, hvad end det er mennesker, organisationer, grøntsager eller blomster. Tanken om at så et lille frø – både i overført og i bogstavelig betydning – og få det til at spire og vokse sig til en stor, stærk, gavnlig og smuk plante, det er dét det handler om i min verden. Jeg er vild med at arbejde med mennesker og organisationer. Jeg tror på at god basis HR som ordentlige processer, personalehåndbog, rekruttering, onboarding, personalegoder mv. er stærke værktøjer i forhold til tiltrækning og fastholdes af medarbejdere, og det er det jeg brænder for at hjælpe virksomheder med at få styr på. I tillæg elsker jeg at arbejde med jorden og naturen, det er her jeg henter en stor del af min energi. At dyrke afgrøder fra bunden, at kunne gå ganske få skridt mellem køkken og have for at hente helt friske råvarer, som jeg ved hvor kommer fra, og hvordan de er blevet til (uden gift), det får et stort smil frem hos mig, og jeg føler at jeg gør en indsats for at passe på vores planet, for at lære mine børn om hvor maden kommer fra, og for at lade noget af det simple være det der skaber stor værdi. Og den glæde vil jeg gerne dele med andre, om det er at hjælpe ledere til at skabe en mere effektiv og meningsfuld arbejdsdag for deres medarbejdere, eller ved at give mennesker i mit lokalområde mulighed for at købe lækre, lokale, giftfri grøntsager og blomster i min vejbod.

Læs mere om de to virksomheder på www.lineorloff.dk og www.orloffhave.dk og følg livets gang i haven på Instagram.