Om os

Hej!

Jeg hedder Line, og det er mig, der leverer skriblerier her på siden. Jeg arbejder som HR konsulent og synes det er fantastisk at have med mennesker og organisationer at gøre. Men jeg er også meget glad for at skrive, og jeg har ofte et behov for at få tanker og oplevelser ned på (virtuelt) papir. Derfor skriver jeg denne blog. Egentlig startede min mand og jeg bloggen i 2014, da vi blev gift og blev vores egen lille to-mands familie. De sidste år er der sket meget og skrevet meget om det, som en form for lille online dagbog for vores familie. Desværre blev bloggen hacket i slutningen af 2018 og alt er (muligvis) væk. Derfor blev 2019 en frisk start for bloggen her – og en god fortsættelse for vores familie. Bloggens indhold er primært vores liv.

I 2018 skiftede vi villa i Storkøbenhavn ud med en landboejendom på Nordfyn. Vores formål var at komme tættere på børnenes mormor og morfar og resten af den fynske familie, samt at få lidt mere ro på hverdagen, mere plads omkring os, og mulighed for at udleve nogle af de bonderøvsdrømme vi rendte rundt med. Vi er ikke fanatikere på nogen måde, men vi ser en stor værdi i, at en del af det vi spiser kommer fra vores egen have. Vi er nybegyndere i stor stil, men vi håber på at blive delvist selvforsynende med nogle grøntsager og frugter, samt brænde til brændeovnene, og med tiden også æg, kyllingelår og honning. Samtidig skal der også være noget fint at kigge på, så vi håber også at haven med tiden kommer til at bugne af blomster i mange farver – og at vi på den måde kan hjælpe både bier og sommerfugle lidt på vej. Alt dette skal dog foregå i et tempo, hvor vi som familie kan følge med. Vi vil VIRKELIG mange ting, både hjemme og ude i verden, men det vigtigste er, at vi alle 4 er med og får tid sammen. Så her på siden vil jeg, når der er tid og overskud, opbygge vores lille dagbog og holde jer opdateret på vores hverdag, succeser, fiaskoer og læringer, vores drømme, tanker oplevelser og alle de eventyr vi begiver os ud på – om det er i baghaven eller på den anden side af jorden.

Og selvom det er mig, der skriver, så handler det om hele familie, og derfor en fin lille introduktion til os her:

Far Kim er familiens københavner og derfor ægte immigrant i det fynske. Han er IT ingeniør og arbejder som BI konsulent i en af de odenseanske robotvirksomheder – han er vild med det og han er sej til det. Han er derfor også min egen private IT support. Kim er forgangsmand på grøntsagsdyrkning, drivhus, træfældning, motorkøretøjer og vild leg her på matriklen. Han er et af de mest positive mennesker jeg kender, og han drømmer stort og højt.

Mor Line er opvokset i Odense og er derfor mere hjemvender end tilflytter på Fyns land.. Hun arbejder som HR konsulent i det offentlige og skal i 2019 på jobjagt, da hendes stilling er midlertidig. Line tager teten når det kommer til blomster, beskæring og planlægning i familien. Hun er vild med at skrive – derfor denne blog – og hun drømmer om at blive lidt mere mor-agtig og være sådan en der bager og strikker. Begge områder har enormt forbedringspotentiale.

Molly er født i 2015 og er en fin lille dansemus, der elsker lyserød. Men hun har også et temperenment uden lige, et ordforråd som en havnearbejder og hun elsker at lege med mudder og klatre i træer, så der er ikke meget prinsesse over hende (jeg kunne nu heller ikke drømme m at kalde mit barn for prinsesse, lige meget hvad). Hun er kærlig, omsorgsfuld, nysgerrig og eventyrlysten og hendes gå-på-mod er enormt. Jeg ville gerne være mere som hende og jeg er stolt af, hvor stort et menneske denne lille fis er.

Viggo er født i 2017 og selvom han er mindstemanden i vores familie, er han en stor krabat. Han er mild og elsker at kramme, men han har samtidig et temperament uden lige. Han er stædig og vil gøre ALT hvad hans storesøster gør, hvilket betyder, at vi sjældent ser ham uden et blåt mærke eller en hudafskrabning. Han smiler næsten altid og jeg glæder mig enormt til at se hvad det lille skønne menneske vil udvikle sig til.

Bloggen er et hyggeprojekt og bliver ikke promoveret i speciel stor stil. Følg med hvis du har lyst – og efterlad meget gerne en lille kommentar, hvis du kan lide hvad du læser – eller hvis du har gode tips og tricks til bondetosserne 🙂