Ferieliv

Fødselsdag i feriemode

For to dage siden var det min fødselsdag. Det er en dag jeg ser frem til, og som jeg er vild med. Nok den eneste dag om året hvor det handler om mig – kun mig. Stort ego? Ja måske, men når det nu er én dag ud af 365 dage på et år, tænker jeg, at det går an med lidt mig-fokus på lige præcis min dag. 

I år blev min fødselsdag fejret i Thailand, hvor vi er på ferie med mine forældre, min søster, nevø og niece. Det var en lidt anderledes fødselsdag end normalt, og det kan faktisk anbefales. 

Dagen startede lidt skuffende ud, da jeg hverken blev vækket med hurra eller fødselsdagssang, men selv måtte sørge for at få mand og børn op af sengen og afsted til planlagt morgenmad. Men så gik det også kun fremad herfra. Morgenmad med hjemmelavet flag, gaver og hygge blev efterfulgt af afslapning ved poolen (ej afslapning er en overdrivelse med mine børn, men hygge så), og senere blev jeg overrasket med en stor buket blomster fra Kim, der bestod af orkideer og andre tropiske blomster, og var langt fra den typiske danske buket. På værelset var der også en hyggelig lille hilsen fra hotellet med en frugtskål og en enkelt orkidegren. Senere på dagen fik jeg fine ørestikkere fra Kim, mens vi drak en kold øl på terrassen. Om aftenen inviterede vi resten af familien ud at spise (et andet sted end den sædvanlige restaurant på hotellet) hvor vi fik lækker thaimad. 

Okay, når jeg læser min beskrivelse af dagen igennem, er den måske ikke så eksotisk alligevel, for sådan kan man vel egentlig også fejre fødselsdag i Danmark. Meeeen så alligevel ikke – i hvert fald ikke hvis man har fødselsdag i marts – jeg har i hvert faldt aldrig holdt fødselsdag i 33 graders varme før. 

Men jeg gør det gerne igen 😉 og jeg begynder allerede så småt at se frem til næste år…

Leave a Reply