Lines liv

Testin 1 2 3…

Bloggen er i live igen, efter den blev hacket – og 4 års skriblerier blev slettet, i november. Men jeg kæmper altså lidt med at finde det helt rigtige look og layout. Jeg har nogle ideer om, hvordan jeg gerne vil have det skal være, men jeg har ikke fundet et WP tema der matcher helt endnu. Så jeg prøver mig lidt frem, og der er fri leg med farver, brug af billeder mv. Jeg er egentlig ret glad for det tema jeg har lige nu, men jeg vil dog gerne tilpasse det lidt mere, og bla. finde mit eget billede hjemme fra vores lille landsted, til at bruge som header på forsiden. Der skal også lige arbejdes lidt mere med farverne, menuer, osv. som altså tager lidt tid. Jeg er vild med ideen om, at hvert indlæg har et lille billede på forsiden, men jeg er så lidt træt af, at det samme billede så skal ligge øverst, når man klikker ind på indlægget. Jeg håber snart, at lande på noget, der matcher det jeg har i mit hoved, men det er lidt af en proces.

Bær over med mig, så længe det varer :-* Og følg med, for der er så småt begyndt at komme indlæg igen…

Leave a Reply