Ferieliv

Happy Baby, indeed

Jeg sidder i flyet på vej hjem fra Thailand og skriver dette indlæg i en note på min telefon. Vi har fløjet knap en time og har 11 timer endnu, før vi lander i Kastrup. Fra Phuket var vi halvanden time forsinket, og det virker bare som om, det tager en evighed at komme hjem. 

Nå, men vi er på vej og jeg har masser af tid til at lade tankerne fare og se tilbage på de to uger, vi netop har tilbragt i varmen. Det skal siges at Molly ser film og Viggo sidder hos mormor for en stund, hvilket giver mig dette rolige øjeblik til at fundere lidt over ferien. Her er der en del at berette og det kommer nok til at blive delt op i flere indlæg. 

Nu vil jeg gerne starte med, at skrive om de værelser vi boede på – ikke de to hoteller endnu – men selve værelserne. Vi havde nemlig valgt at bo på happy baby værelser på begge hoteller. Det er bestemt ikke gratis og derfor en overvejelse fra vores side, især fordi vi har været så heldige at blive inviteret med på denne ferie af mine forældre. Nå, men vi valgte happy baby værelserne primært af en årsag: indhegnet have. Vi har en meget nysgerrig og aktiv søn, og jeg tror en altan ville have været en irriterende løsning med ham i tankerne. Og vi var virkelig glade for den lille have med lås på lågen. Så kunne han lege ude, uden at vi skulle have øjne på ham konstant, med frygt for at han ville hoppe i poolen. Det virkede. Det var så fint, især på det første hotel, at vi kunne åbne terrassedøren og lade ham få lidt fri leg. 

Konceptet for værelserne viste sig også at have andre fordele, så som et lille badekar, campingseng, legetøj, babyservice (hurra for IKEA) og højstol. Der var også en klapvogn, der viste sig at være rigtig fin. Vi havde dog vores egen elskede Babyjogger med hjemme fra, da vi fik en meget ringe klapvogn sidst vi havde et babyværelse. Men så havde vi bare to klapvogne på ferien hvilket de lidt større børn også nød godt af. På det første hotel var der også Bobles produkter på værelset, hvilket er et nyt tiltag de overvejer.

En del af tingene der ar inkluderet i happy baby konceptet var ikke relevante for os, hvorimod andre var super. Kunne vi have klaret os uden? Absolut! Og Jeg skal ikke kunne sige om det var pengene værd at bo på happy baby, men jeg er glad for at vi gjorde. Om ikke andet så for at være i grundplan, have indhegnet have, og være tæt på poolen og andre relevante ting. Det gjorde i hvert fald vores ferie en lille smule nemmere. 

Leave a Reply