Ting jeg drømmer om

Ting jeg drømmer om #1 – køkkenhaven

Så kommer første blogger-wannabe indlæg om de ting jeg drømmer om. Første tema er køkkenhaven, og her drømmer jeg altså om rigtig mange ting. Så jeg starter med lidt omkring rammerne for køkkenhaven. Se med her:

Planen er én billedkollage og ikke for meget tekst. Men lidt forklaring skal der dog til – i tilfældig rækkefølge 🙂

Vi har forsøgt os med mistbænk i år, lavet af gamle vinduer vi fandt på loftet. Her har vi forbedringspotentiale 🙂 Jeg drømmer om et flot hegn, der kan indramme de forskellige sektioner af køkkenhaven – og blomsterhaven. Imellem de enkelte sektioner fyldt med grøntsager, bær og blomster, har jeg en plan om at anlægge havegange af træstubbe. Det vill se så fint ud. Og så skal der selvfølgelig være et smukt og rustikt indgangsparti til hele området – gerne med mange blomster. Inde i selve køkkenhaven kører vi i år et kaotisk tema. Mit håb er mere struktur og overskuelige bede – ikke perfektionisme og helt skarpe kanter, for det er jo ikke mig, men system skal man ikke kimse af. Og så har både kim og jeg en stor drøm om et smukt drivhus med muret fundament. Et sted vi kan forspire, drømme og drikke kaffe… Det er vel ikke for meget at drømme om, vel 😉

Alle billeder er lånt fra Pinterest

Leave a Reply