Lines liv

Computerfri sommerferie

Overskriften får det til at lyde som om, vi har taget et valg om mindre skærm (ellr måske ingen skærm) i sommerferien. At vi prioriterede familieaktiviteter, ro samvær osv. uden de mange forstyrrende skærme. Det har vi IKKE. Altså jo vi har prioriteret familie, hygge mv. men ikke ud fra et bevist fravalg af min computer.

Nej det kom helt af sig selv, at min computer skulle holde sommerferie, for første dag, som i allerførste dag børnene og jeg havde ferie sad jeg fra morgenstunden klar med bloggen åben og skrivefingre på spil. Viggo kom og holdt mig selskab på skødet, og mens den lille krammende fyr fandt sig til rette, strejfede hans arm et glas. Med vand. Der så røg direkte ned i mit tastatur og alt gik i sort. Computeren, ikke moderen. Efter nogle dages forsøg på at tørre den, måtte vi indse, at den var død. Og alle mine planer om at udnytte sommerferien til endelig at få lidt hul på bogskrivningsbylden igen, blev ikke rigtig til noget.

Heldigvis har jeg en mand, der har insisteret på, at vi på forsikringsfronten fik en ekstra elektronikdækning. Jeg syntes først det var spild af penge, men indtil videre har den givet os en ny iPhone, to nye iPads og nu muligheden for at få fikset min computer, der har været på værksted og fået skiftet mere eller mindre alt indmaden ud. Så den er (næsten) som ny. Det tog desværre hele ferien og lidt til, så jeg endte med at bruge ferien på andre ting end at skrive til bloggen. Og nu hvor vi er til bage i hverdagens trummerum og jeg har ekstra travlt på job, er det igen begrænset hvor meget jeg får skrevet. Men der skal nok komme noget. Jeg har masser af ting, der skal med i den digitale dagbog: vores første honninghøst, kattekillinger i huset, vores sommerferie, status på haven, blomster, planer for haven og huset, drømme, lidt om nogle tanker jeg slæber rundt på, børn og og og….

Lige nu er jeg bare glad for at have min dejlige macbook igen, og så skal jeg bare have gang i skrivefingrene igen. Der kommer noget, hvor meget og hvornår må tiden vise.

Leave a Reply