Hjemmeliv,  Køkkenliv

Projekt køkken – del 2

Der sker noget i køkkenet! Vi nærmer os målstregen, og det er vi så klar til. Der kommer lige en lille statusrapport her…

For ca to uger siden satte jeg det gamle køkken til salg til meget stor interesse, og fik lavet en aftale med en køber. Præmissen var, at man selv skulle tage køkkenet ned, og det skulle ske i lørdags. Blot to dage før, fulgte jeg op på vores aftale, hvorefter hun sprang fra. Køkkenet kom online igen, og lynhurtigt havde jeg en ny aftale (Tak Facebook!). Og de to glade købere var forbi i lørdags, og i fællesskab fik vi (ok jeg hjalp ikke så meget) det gamle køkken skilt ad, og ud i en trailer. Det var to virkelige hyggelige mennesker, vi havde besøg af, og de var så glade for at de kunne få lov at få vores køkken med hjem – til en meget billig pris. Og jeg er simpelthen så glad for, at det kan bruges igen. Win-win som man siger.

Så nu er der tomt i køkkenet. Vi har køleskab og opvaskemaskine (som går videre til min søster inden længe) tilbage. Og en mikroovn. Det er godt, at det kun er knap en uge vi skal leve sådan, men det føles som lang tid. Man tænker faktisk ikke over, hvor ofte man bruger en vask og vandhane i køkkenet. Det gør man ret meget kan jeg sige, mens jeg bevæger mig i pendulfart mellem køkken og vaskene i badeværelse og bryggers. Så i denne uge lever vi af rugbrød og mad der kan laves i mikroovn, på grill eller toaster. Børnene elsker det og det er jo egentlig helt ok, når det nu er sommer.

Nå, men vi skal jo også videre, og det nye køkken fra IKEA er blevet leveret i hvad der syner af en million kasser. Så snart børnene er puttet om aftenen, er vi i fuld gang med at samle, og vi nærmer os målstregen med alle skabene/korpusserne. Det er første mål, og så må jeg samle et bjerg af skuffer bagefter. Og alle vores fine nye hvidevarer er kommet. Her synes jeg, at vi har taget nogle gode valg, og jeg glæder mig så meget til at se dem i vores køkken.

Og så er det i morgen det sker! Min svigerfar kommer forbi og hjælper Kim med at sætte køkken op. De skal bruge et par dage på det, så på søndag håber jeg, at jeg har et nyt køkken. Det bliver simpelthen så godt.

Og ja, vi mangler stadig at tage beslutninger omkring lamper og fliser, men der er mange overvejelser i gang, så det skal nok komme. Og så kan jeg få lov til at tilføje alle de hyggelige småting, der gør det til vores helt eget fine landkøkken. Yay!

Leave a Reply