Ting jeg drømmer om

Ting jeg drømmer om #6 hobbyer

Uh jeg drømmer for tiden. Om mange ting, og en af dem er at få nye hobbyer. Jeg har flere i tankerne, og de fleste passer ret godt ind i vores liv her på landet. Jeg har faktisk fået et par hobbyer i fødselsdagsgave – eller i hvert fald bøger der kan hjælpe mig i gang. Udfordringen med ønsket om at kunne fordybe mig i flere hobbyer/projekter, er helt klart tiden. Jeg kan jo dårligt nå det jeg skal nu, men derfor kan man vel godt drømme lidt.. (billeder er på vej, men redigeringsværkøjet driller mig)

Jeg drømmer om at blive god til blomster, og det indebærer både at dyrke smukke blomster men også at lære at bruge dem i buketter, kranse mv. Dyrkningen er jeg så småt igang med, men gennemtænkte og smukt bundne buketter må nok vente lidt. Men hold op hvor godt kan se for mig at jeg går ud i haven gennem et væld af blomster i smukke farver, plukker dem jeg har lyst til og fylder huset med skønheder. Eller se for dig, at jeg skal besøge en veninde og gerne vil have en lille ting med, og jeg plukker smukke blomster, binder en smuk buket med fint rustikt bånd omkring, snupper et glas honning, marmelade eller chilisauce med ved siden af, og så er der fin forkælelse for små penge. Og bedst af alt, det hele er dyrket i min have og ikke fløjet ind fra langbortistan fulde af kemikalier. Jeg skal have både skærebed og cottagehave og egentlig kunne jeg godt se mig selv som. blomsterbonde. Altså hvis jeg ikke skulle leve af det.

En ting jeg længe har været lun påer at bage, og da jeg har fået en bog om surdej i fødselsdagsgave, vil det jo være et godt sted at starte. Jeg kunne godt tænke mig at dygtiggøre mig og nørde lidt ned i emnet, dog uden at blive helt opslugt. Jeg drømmer om lækkert rugbrød, lune morgenmads-boller i weekenden, og kager i lange baner. Jeg tror udlevelsen af denne drøm vil blive taget godt imod af min familie 🙂

Og hvis vi skal holde os lidt i køkkenet, så vil jeg gerne blive god til at lave fudge og karameller. Samme med chokolade er det mit yndlingsslik, og jeg vil gerne selv kunne lave det – og mine første forsøg har ikke været en bragende succes. At kalde det en hobby er nok en overdrivelse, for jeg vil blive for tyk og der er lidt for mange ting, der kommer foran i prioriterings-køen. Men det kunne da været et hyggeligt lille lækkert projekt on the side, ik?

En anden hobby jeg godt kan se mig selv i er pileflet. Ja jeg har grinet lidt af pileflettere tidligere, men nu tror jeg faktisk at det kunne være ret fedt. Af flere årsager: 1. der er faktisk ret meget pil lige rundt om hjørnet her hos os, som jeg er sikker på jeg gerne må bruge af (og vi har også selv sat lidt). 2. Man kan lave nogle virkelig fine ting, som kan bruges her hos os. 3. der er penge at spare! 4. Det ser hyggeligt ud. Men helt realistisk er det nok ikke, for jeg tror også det kræver ret meget tid.

En sidste ting – for nu – er at jeg drømmer om at få gang i symaskinen. Jeg har nemlig en stående, jeg har fået af min veninde, og jeg ville ønske at jeg kunne få den brugt. Der er jo masser af fine og fede ting man selv kan sy, og jeg gad det godt. Hvis jeg havde tid. Noget jeg virkelig drømmer om, når vi taler syning er quilt og patchwork. Jeg synes det ser så fedt ud fx jakker og vester, men allermest drømmer jeg om at sy et kæmpe quiltet patchwork sengetæppe, gerne med stof fra ting vi har kasseret så som legetøj og duge. Det er faktisk ikke e drøm, me et mål. Og jeg skal nok nå det en dag.

Hvis nogen skaffer mig lidt mere tid, så øger jeg indsatse på hobby-fronten og prøver at levere smukke, fine og lækre sager.

Billeder er lånt fra Pinterest